Skip to main content
Barcelona24

Barcelona inspireert!

Barcelona 20Op nog geen 2,5 uur vliegen vanaf Eindhoven (en als je slim boekt voor nog geen €100,= voor een retourtje) sta je in het mooie Barcelona. Een inspirerende locatie voor een nazomer weekend. De gemiddelde temperatuur is in september zo’n 25 graden en in oktober nog 21! Stel je voor: je zit op een terrasje en genietend van de laatste warme zonnestralen van het jaar drink je een smaakvol glaasje Cava. Hmmm… Could life be any better?

Ja zeker! Barcelona bied je fantastische winkels om te shoppen in de wijk El Born, leuke pleintjes met restaurantjes om te genieten van de Spaanse tapas en genoeg must-sees: natuu19669018_xxlrlijk de bekende en kleurrijke nalatenschappen van Gaudí, prachtige kathedralen, de Montjuïc berg met haar adembenemende uitzicht en ook het museum van de bekende surrealist Dalí hoort in dit rijtje thuis. Voor Bourgondiërs is de nog vrij onbekende wijk Poble Nou the place to be! Hier vind je een nostalgische sfeer: middenstandswinkeltjes, kleine barretjes en restaurantjes, schattige pleintjes en dat voor een betaalbare prijs. In de populaire wijk Barri Gotic vind je zowel lokale bevolking als toeristen. Pittoreske smalle straatjes en pleintjes bepalen hier het straatbeeld.
Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor een weekendje nazomer-zon in Barcelona? Ga dan eerst even bieden op hotelkamerveiling.nl!

Deel het met jouw vrienden!