Skip to main content
14729900_l

De 5 leukste dingen om te doen in de lente!

Het is weer zo ver.. de lente is weer begonnen! Heeft u al lentekriebels? De kans is vrij aanwezig dat u deze nog niet heeft doordat de lente maar langzaam op gang komt dit jaar. De oorzaak hiervan  is de relatief koude periode in januari en februari. Gelukkig hebben we al wel afscheid genomen van de donkere ochtenden en avonden, dat is altijd al een goed begin! Wanneer we voor het eerst in een t-shirtje de straat op kunnen zonder een griepje op te lopen is altijd nog maar afwachten. Meestal krijgen we midden april de eerste écht lekkere dagen van rond de 20 graden en ongeveer een maand later kan de eerste zomerse dag van circa 25 graden verwacht worden.

Maar wat gaan we doen in de lente?

1. Bezoek een dierentuin!  

Superior 1BezoeKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAk bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp. Hier zult u ondergedompeld worden in de wereld van planten en dieren van over de hele wereld. Een dag in deze dierentuin is een ware ontdekkingsreis. Om het uitje nog leuker te maken overnacht u bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp. Na een dag vol plezier, die toch ook best wel vermoeiend bleek te zijn is het heerlijk om te overnachten in dit luxe en comfortabele Van der Valk Hotel wat zich op loopafstand van Diergaarde Blijdorp bevindt. Ook kunt u er dan voor kiezen om de volgende dag het bruisende centrum van Rotterdam te bezoeken en hier bijvoorbeeld een dagje te shoppen.

 

2. Maak een strandwandeling!

StrandDSC_0906Het water is misschien nog te koud om te zwemmen, maar straks kunnen we wel weer met de blote voeten door het water lopen! Bekijk eens onze prachtige hotels aan zee. Kies een leuke bestemming, bijvoorbeeld Scheveningen, Vlissingen of Noordwijk aan zee boek bij Hotelkamerveiling.nl een leuke en voordelige hotelovernachting en maak er één of meerdere prachtige lentedag(en) van!

 

3. Maak een fietstocht op de Veluwe!

fietsen aangepast VeluweDe Veluwe leent zich uitstekend voor prachtige fietstochten! Vergeet niet uw picknickmandje mee te nemen om samen even lekker te genieten van een heerlijke lunch en de prachtige omgeving. Na een sportieve dag in de prachtige Veluwe kunt u helemaal tot rust komen in één van de hotels in de Veluwe die Hotelkamerveiling.nl aanbiedt! Overnacht bijvoorbeeld bij hotel Bilderberg Klein Zwiterland, waar u ook gelijk (gratis) tot rust kunt komen in de sauna of het zwembad. Of bij het leuke Hampshire Hotel: Mooi Veluwe Putten. Bekijk onze website www.hotelkamerveiling.nl voor het volledige asssortiment aan hotels in de Veluwe!

 

4. Bezoek een attractiepark!

walibi31554-450-450-0

Spendeer een dag in een attractiepark en laat je adrenaline door je lichaam gieren! Bezoek bijvoorbeeld Walibi en stap in de hoogste en snelste achtbaan van de benelux: de Goliath! Na een spannende dag in Walibi kunt u bij Princess Hotel Dorhout Mees  terecht om bij te komen! Dit stijlvolle hotel is op steenworp afstand van Walibi gelegen.

 

5. Pak een terrasje!

Hotelkamer2 A1Het zonnetje schijnt dus het is tijd om het terras op te duiken! Neem een lekker wijntje, biertje of colaatje en geniet van de zon en elkaars gezelschap. Doe dit bijvoorbeeld in Amersfoort en spendeer de nacht bij Van der Valk Amersfoort A1, maak er een leuk dagje uit van!

Deel het met jouw vrienden!