Skip to main content
Giethoorn2

De top 5 mooiste stranden in de wereld!

Wie wil het nou niet? Heerlijk wegdromen op een van de mooiste stranden met een heerlijke cocktail in je hand. Hier de top 5 van de mooiste stranden. 

1. Aruba, Nederlandse Antillen
Wil je heerlijk aan het strand genieten? Dan ben je op Aruba aan het juiste adres. Het heerlijke eiland ligt in de Caribbean en heeft geweldige stranden. De stranden zouden zo uit een glossy kunnen komen. Aruba is een super bestemming voor een relax vakantie.

2. Bora Bora, Frans Polynesië
Alleen de naam Polynesië roept al Robinsons Crusoë-achtige beelden op van een paradijs met eindeloze dagen vol zon, wit zand en een turquoise kleur water. Bora Bora is een van de kleinste eilandjes in de Paci Ocean maar ook een van de mooiste.

3. Varkensbaai Fernando de Noronha, Brazilië
Vergeet maar snel Copacobana. Brazilië heeft veel meer stranden om te kiezen als ‘mooiste strand van Brazilië’, zo zijn er de eilanden van Fernando de Noronh. Dit strand is misschien minder populair en bekend maar vele malen mooier, de perfecte plek op je handdoek neer te leggen en heerlijk te genieten.

4. Fethiye, Turkije
Fethiye in Turkije trekt aardig wat vakantiegangers per jaar, geeft ze eens ongelijk met zoveel mooie stranden. Zoals Oludeniz met de blauwe laguna, Kelebekler Vadisi met vlinders, Kidrak met de pijnbomen en de mooiste plek voor een romantische zonsondergang: Calis.

5. La Digue, Seychellen
De Seychellen staan voor veel mensen gelijk aan het paradijs. Niets voor niets brengen veel pasgetrouwden hier hun wittebroodsweken door. Neem Duchess Kate en Prince William. Veel eilanden liggen in de Seychellen, Bird Island en Praslin, dit zijn eilanden met eerste klas stranden maar de mooiste is naar onze mening toch La Dique – Anse Source d’ Argent. De absolute droom voor huwelijksreizigers.

Deel het met jouw vrienden!