Skip to main content
De ultieme HKV travel bucketlist

De ultieme Hotelkamerveiling travel bucketlist!

Wij – het team van Hotelkamerveiling – hebben een bucketlist samengesteld bestaande uit bestemmingen die wij het liefst nog eens willen bezoeken. De lijst bestaat uit 15 bestemmingen en staan op willekeurige volgorde. Laat je inspireren!1. Zwemmen met varkens op de Bahama’s

Wellicht heb je wel eens iemand horen zeggen dat hij met Dolfijnen of schildpadden gezwommen heeft.. Maar als je echt een goed verhaal wilt hebben voor in de kroeg, ga je zwemmen met varkens op Pig Beach! Hoe deze varkens hier ooit gekomen zijn blijft tot op de dag van vandaag een raadsel.

Bahama varken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  2. Een bommetje doen in Devil’s pool 

Dit is alleen voor de echte waaghalzen! Op het randje van de Victoria Falls in Zambia zitten. Één verkeerde stap en je kan nooit meer navertellen wat voor een geweldige ervaring het was..

Victoria Falls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  3. What happens in Vegas, stays in Vegas!

Kan niet ontbreken op onze bucketlist! Een paar dagen helemaal los gaan met je vrienden in Vegas en je eigen Hangover ervaring creëren 😉

Las Vegas 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 4. Sharkcage diving in Gansbaai

De ultieme adrenalinekick! Zwemmen met witte haaien in Zuid-Afrika. Dichter bij een witte haai ga je nergens anders komen.

Shark cage diving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5. Krantje lezen in de dode zee

Zonder moeite drijven op de zoute zee en het laatste nieuws doornemen terwijl de je de zon aangenaam op je voorhoofd voelt aaien. Wat een uniek natuurfenomeen!

Dode zee krant lezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  6. Het noorderlicht bekijken

Volgens de Vikingen is het noorderlicht het harnas van de walkuren, de strijdgodinnen uit de Noorse mythologie, welk een vreemd licht verspreidde. Een meer wetenschappelijke onderbouwing is dat de zon het bijzondere licht veroorzaakt. Gedurende heftige explosies en zonnevlammen worden grote hoeveelheden deeltjes vanaf het zonsoppervlak diep het heelal in geschoten. Hoe dan ook.. Het noorderlicht is adembenemend mooi!

Polarlicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  7. Roadtrip!

Pak je koffers, stap in je auto en leg de meest legendarische route ooit af.. Route 66 begint in Chicago in de staat Illinois en eindigt in Santa Monica, de route is bijna 4000 km en zit bomvol met avontuur!

Route 66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  8. Helikoptervlucht over de Grand Canyon

De beste manier om dit prachtige wereldwonder te bekijken is vanuit een helikopter, kan je ook gelijk ‘helikopter vlucht’ van je bucketlist af krassen!

Grand canyon helicopter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 9. Duiken met schildpadden bij het Great Barrier Reef

Misschien wel de mooiste duikplek op aarde. De Great Barrier Reef in Australië heeft één van de meest diverse ecosystemen ter wereld. Naast bultruggen, dolfijnen en zeeschildpadden vind je hier ook Nemo!

Great barrier reef turtle scuba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  10. Op de Chinese muur slapen

Als je in Beijing bent, dan is een bezoek aan de Chinese muur onmisbaar. Je kan er niet alleen overheen lopen, maar ook op slapen! Wisten jullie dat? Via een klimgeitenpad betreed je de Muur. Het is een zware conditionele tocht,  maar het uitzicht maakt alles goed!

Chinese muur

  11. Zwemmen in The Blue Lagoon

De Blue Lagoon  is de populairste kunstmatig aangelegde attractie van IJsland . In feite is het een meertje met warm water dat afkomstig is van de geothermische energiecentrale Svartsengi die ernaast staat. Blue Lagoon is uitgegroeid tot een populaire wellnessbestemming met hotel, sauna’s, stoombaden, spa, massage- en relaxcentrum. Dat moet toch wel heerlijk zijn om daar een dagje door te brengen.

Blue lagoon ijsland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 12. In een gondel door Venetië varen

In en gondel varen in Venetië moet toch gewoon helemaal te gek zijn? Die bootjes zien er allereerst zo leuk uit. Dan het heldere water waar je overheen vaart en dan ben ik nog niet eens begonnen over het mooie uitzicht dat je dan hebt!

Venetie gondel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  13. Leren surfen op Hawaii

Hawaii is bij uitstek de ultieme surfspot! Daarnaast is – volgens prominente surfers – Waikiki beach ook de beste plaats om te leren surfen! Hiermee kan je ook gelijk twee items van je bucketlist afvinken: het prachtige Hawaii bezoeken en leren surfen.

Leren surfen op hawaii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  14. De zonsondergang in Santorini bekijken

In Griekenland, Santorini vind je misschien wel de mooiste zonsondergang ter wereld! Bekijk hem vanaf het magische stadje Oia, vanaf een romantische zeilboot of – als je wat meer privacy wil – bij de vuurtoren Faros. Hiermee ga je zeker scoren bij je partner 😉
Zonsondergang Santorini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 15. Backpacken door Australië

Bij uitstek het ultieme backpack land! Hike en kampeer in de natuur, bezoek alle mooie steden en verdien je vliegticket terug door aan het werk te gaan op een prachtige boerderij.

Backpacken Australie Kangaroo

 

Deel het met jouw vrienden!