Skip to main content

De winterdeals zijn in aantocht!

We moeten er aan toegeven. De zomer is nu toch echt voorbij. Het einde van het jaar is weer in zicht. Deze maanden staan altijd garant voor gezelligheid! Heb jij al plannen gemaakt voor de decembermaand? Wij helpen je graag een handje.

Ook deze maanden gaan wij namelijk los met de leukste winterdeals! De kalender staat vol met voordelige en vooral leuke acties! Op zoek naar een origineel cadeau? Of ben je zelf toe aan een paar dagen erop uit? We lichten hier een paar mooie acties voor je uit, dus pak nu jouw voordeel!

Black Friday

Black Friday is over komen waaien uit Amerika. Traditiegetrouw is het de eerste vrijdag na Thanksgiving. De Amerikanen kijken hier weken naar uit, want dit is de dag dat de kerstinkopen beginnen. Winkeliers bieden dan hun voorraad aan tegen enorm scherpe prijzen. Wist je dat de meeste Amerikanen zelfs een dag vrij krijgen om deze inkopen te gaan doen?

In Nederland heeft Black Friday ook erg snel populariteit gewonnen. Bij Hotelkamerveiling.nl speel je dit jaar ook mee en profiteer je deze dag van de beste aanbiedingen en acties. Bedenk maar vast een goede biedstrategie, want op deze dag heb je die zeker nodig!

blackfriday

Sinterklaas

Herinner je vorig jaar nog? Waarin we veel deelnemers blij maakten met onder andere gratis overnachtingen, biedtegoed en cadeaubonnen? Ook dit jaar kan je weer een lootje trekken en maak je automatisch kans op leuke prijzen! Het enige dat je hoeft te doen is inschrijven en dan maak je automatisch kans op bijvoorbeeld een gratis overnachting.

Vul jouw gegevens in, vervolgens sturen wij jou een e-mail met een lotnummer en 5 december maken wij de winnende loten bekend!

sint-blog

Kerst

Breng de kerstvakantie op een andere manier door. Boek vandaag nog een hotelarrangement en geniet deze kerst van een heerlijk verblijf buitenshuis. Geniet met elkaar in een leuke stad of in de natuur. Overnacht in een kasteel of bezoek de mooiste kerstmarkten van Nederland, België  of Duitsland.

kerst

Leuk om weg te geven:

Nog niet het perfecte cadeau gevonden voor tijdens de feestdagen?
Tip: Pak een hotelvoucher of cadeaubon in!

Hoe werkt het?

Ben je nog niet helemaal bekend met het veilen? Bekijk voor je begint met bieden even deze video, waarin wij jou stap voor stap uitleggen hoe je de beste winterdeals kan scoren!

Kan je toch niet wachten om er op uit te gaan en wil je nu alvast jouw perfecte vakantie tegen de laagste prijs regelen? Kijk dan even hier voor onze doorlopende aanbiedingen.

bekijkalle

Deel het met jouw vrienden!