Skip to main content

En de winnaars zijn…

Deze zomer gaven we weer leuke prijzen weg, waaronder veel biedtegoed en diverse hotelovernachtingen. Veel van jullie namen deel aan onze prijsvragen, raadsels en overige winacties. Wij hebben met veel plezier de binnenkomende reacties gelezen. In dit blog geven wij een korte samenvatting van de acties die deze maand hebben plaatsgevonden.

De Hotelkamerveiling.nl Commercial

De zomer werd geopend met onze nieuwe commercial. De commercial bevat impressies die overeenkomen met afbeeldingen verstopt in onze veilingen. Om kans te maken op een hotelovernachting werd er gevraagd om vijf veilingen te benoemen die impressies uit de commercial bevatten. Onder de juiste inzendingen werd een luxe arrangement bij het Mainport Design Hotel in Rotterdam verloot!

youtube-commercial

100.000 likes

Om de mijlpaal van 100.000 likes op Facebook te vieren, hebben wij 10×10 euro weggegeven aan de winnaars van de puzzel op Facebook. Wij zijn alle volgers op Facebook heel erg dankbaar!

100000likes

Boedapest

In de stedentrip-week vroegen wij welke stedentrip jullie graag willen maken. De keuze was Riga, Porto, Boedapest of Praag. De winnares won de actie en zij koos voor een reis inclusief vlucht naar het geweldige Boedapest. In oktober vertrekt zij richting Boedapest voor een onvergetelijke stedentrip.

stedentrip

 

Hotelkamerveiling.nl ‘Gele trui’

Tijdens de Toer de Frans-week lieten wij de wielerfans voorspellen wie op Maandag in de gele trui zou rijden. Een Belgische wielerfanaat voorspelde de juiste gele trui drager en won een unieke Hotelkamerveiling.nl ‘Gele trui’.

toerdefrans

Olympische Zomerweek

In de Olympische Zomerweek veilden wij veilingen die overeenkwamen met de geboorteplaatsen van Nederlandse Olympische sporters. Wist jij alle 5 de sporters op te noemen in die week? Dan maakte jij kans op €50,- euro biedtegoed!

olympischeweek

Nijmegen

De winnares van onze ‘Vierdaagseweek’-winactie kon niet wachten om met haar man Pokemon te gaan vangen in Nijmegen.
“Met mijn man terwijl we pokemons vangen! ( zeg ik met het schaamrood op m’n kaken maar ó wat vind ik het leuk)”

pokemon

Zoek de verschillen

Wekelijks kun je op onze Facebookpagina meedoen met leuke raadsels, prijsvragen en puzzels. Zo ook deze Zoek-de-verschillen puzzel. Lukt het jou ook om de vijf verschillen te vinden?

14195433_1246477572031346_5159440881177711238_o

Doe jij ook mee?

Natuurlijk hebben we in de nabije toekomst nog veel meer leuke winacties, jij kunt ook kans kunt maken op een leuke prijs! Bekijk onze Facebookpagina voor de winacties!

Deel het met jouw vrienden!