Skip to main content
vliegveld eindhoven

De ontwikkeling van de Nederlandse luchthavens

De Nederlandse luchthavens vervoerden in het derde kwartaal de meeste reizigers ooit! Het vorige record van 19.3 miljoen werd verpulvert met 20.8 miljoen passagiers. Met name Eindhoven Airport en Schiphol dragen bij aan deze groei. Rotterdam The Hague is hierin redelijk stabiel en Groningen Eelde en Maastricht Aachen Airport krimpen. Dit wordt echter tegengegaan omdat er besloten is om flink te gaan investeren in Groningen Eelde. Dit moet de zogeheten: “poort van het Noorden” gaan worden. Ook Lelystad Airport maakt zijn opwachting in 2019. Voor het derde kwartaal van 2017 wordt wederom een stijging verwacht van het aantal reizigers volgens het CBS

Het aanbod van Parkings bij de vliegvelden

Het aanbod van parkeerplaatsen bij de vliegvelden varieert ontzettend. Zo kan Schiphol Airport de huidige vraag niet aan en is daarom (in tegenstelling tot wat vele denken) juist blij met de omringende parkings. Vliegen en Parkeren Eindhoven krijgt ook een breder aanbod met de aanleg van diverse nieuwe parkeergarages op het terrein van de luchthaven. Hier is de concurrentiestrijd juist erg fel met de komst van de diverse parkings die locaties hebben op loopafstand. Deze liggen recht tegenover vliegveld Eindhoven en bieden hun service aan voor een lager tarief.

Service mogelijkheden bij Vliegveld Eindhoven

De keuze mogelijkheden op het gebied van parkeren bij vliegvelden is nergens zo groot als bij Eindhoven Airport. Hier kunt u kiezen uit: parkeren op loop afstand, shuttle parkeren, valet parking en combi parkeren. Parkeren vliegveld Eindhoven wordt zodoende extra interessant en u kunt deze servicemogelijkheden gemakkelijk met elkaar vergelijken via de link. Voor het boeken van een hotel kunt u natuurlijk terecht op onze hotel pagina!

 

 

 

Deel het met jouw vrienden!