Skip to main content

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau?
De dagen worden korter en het wordt eerder donker. De klok is alweer achteruit gegaan en de wintertijd is aangebroken. Alle tekenen zijn er! De feestdagen zijn in aantocht!

Sinterklaas is alweer in het land! Nog 20 dagen en dan viert Nederland weer Sinterklaas. Het volksfeest van onze kinderen, maar ook het feest waar creatieve surprises worden gecreëerd voor de volwassenen. Ben je op zoek naar een (in elk budget) passend geschenk? Lees dan verder!

Verrassend geschenk voor Sinterklaas
Ook de Kerstdagen zijn dichterbij dan je denkt! Nog 40 dagen en dan is het alweer zover 🙂
De decembermaand is altijd een drukke maand: het kerstdiner moet bedacht worden, de kerstboodschappen moeten nog gekocht worden en er is altijd tijd tekort… Tijdens deze donkere dagen is er niets leuker dan je geliefde, familie, vrienden of dierbaren te verrassen met een origineel, hartverwarmend cadeau met een blijvende herinnering!

 

Verblijd dan iemand met een cadeaubon van Hotelkamerveiling.nl!
Je regelt eenvoudig en snel vanuit je stoel een verrassend geschenk én bepaalt zelf het bedrag!

Origineel cadeau onder de kerstboom

 

 

Hoe werkt het?

De gelukkige ontvanger kan deze op zijn of haar eigen account verzilveren. Met een cadeaubon kunnen de gewonnen veilingen en allerlei extra’s bij het reserveren (zoals een fles wijn of een kamerupgrade) betaald worden.

Veel plezier met het geven van deze unieke verrassing!

 

Hotelkamer? Eerst even bieden!
Hotelkamerveiling.nl

Deel het met jouw vrienden!