Skip to main content
OudMaren-SR-Hotels-750x400 v2

Serious Request Special – Hotel Brasserie Oud Maren

Het Hotel
Het hotel is gevestigd in een karakteristiek pand, centraal gelegen in de prachtige omgeving van het Brabantse Maren-Kessel. Het kleinschalige hotel beschikt over 17 comfortabele kamers die standaard zijn voorzien van een flatscreen televisie, draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten.
Het hotel ken een sfeervolle brasserie, waar u terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een gezellig diner. Fijnproevers kunnen in de brasserie ook genieten van culinaire hoogstandjes.

De omgeving
Hotel Brasserie Oud Maren is een uitstekend startpunt voor prachtige fiets- en wandeltochten door de waterrijke omgeving. In Maren-Kassel kent een schilderachtige omgeving. Om de hoek van het hotel vindt je de rivier de Maas waar je heerlijk langs kan fietsen of wandelen. Het is ook mogelijk om de omgeving vanaf het water te ontdekken met een boottocht! Daarnaast is het ook mogelijk om de veerboot naar Zaltbommel te nemen!

Den Bosch
Het altijd gezellige Den Bosch is op nog geen 15 kilometer afstand van Maren-Kessel. In deze stad kan je echt de Brabantse gastvrijheid ontdekken. Je kan hier shoppen, maar ook genieten van een rondvaart door de sfeervolle binnenstad. Natuurlijk is het mogelijk om in deze gezellige stad een heerlijke Bossche Bol te eten in een van de restaurantjes.

In de omgeving van Hotel Brasserie Oud Maren is er genoeg te doen!

Vandaag is Hotel Brasserie Oud Maren de veiling van de dag.

In samenwerking met Hotel Brasserie Oud Maren dragen wij €5,- per veiling af!
Bied mee en steun Serious Request!

unnamed

 
 
 
* Excl. €9,- veilingkosten en €1,20 p.p.p.n. verblijfskosten

Deel het met jouw vrienden!