Skip to main content
Mooiste-hotels-ter-wereld-2015

Top 5 bijzondere hotels ter wereld

Overnachten onder de zeebodem? Adembenemend genieten in een iglo of ontbijten met giraffes in Kenia? De meest bijzondere hotels ter wereld hebben wij voor u op een rijtje gezet. Heeft u nog tips? Mail ze naar socialmedia@hotelkamerveiling.nl en uw tip wordt hier geplaatst!

1. Drijvend Hotel in Zanzibar

Dit ‘Floating Hotel’ in Zanzibar is onderdeel van het Manta Resort, en heeft een slaapkamer dat compleet onderwater is gebouwd. Overdag kun je urenlang genieten van de voorbij zwemmende vissen. Het hoogtepunt van uw overnachting beleeft u ‘s nachts, wanneer de lampen van de kamer veranderen waarmee octopussen en inktvissen worden aangetrokken.

bijzondere-hotels-1

bijzondere-hotels-3

bijzondere-hotels-2

2. Giraffe Manor in Kenia

Laat je bewonderen door de aanwezigheid van Rothscild giraffen tijdens je ontbijt. In het Giraffe Manor Resort in Kenia kun je ongestoord je croissantje eten terwijl enkele giraffen van een ‘afstandje’ meekijken. Door de openslaande ramen komen de Afrikaanse dieren naar binnen.. en dit levert prachtige beelden op!

bijzondere-hotels-4

bijzondere-hotels-5

bijzondere-hotels-6

3. Kakslauttanen Hotel, Finland

Geniet van de warmte in het ijskoude gebied waar het Kakslauttanen hotel gevestigd is. Geniet van de indrukwekkende uitzichten van het noorderlicht vanuit je eigen iglo, waarin u kunt overnachten met 4 personen.

bijzondere-hotels-7

bijzondere-hotels-8

4. Harry Potter Hotel, Londen

Groot fan van Harry Potter? In de Engelse hoofdstad kunt u wegdromen in de nagemaakte hotelkamers van Hogwarts, die speciaal voor de Harry Potter fans zijn nagemaakt. Wat vinden jullie?

bijzondere-hotels-9

bijzondere-hotels-10

bijzondere-hotels-11

5. Attrap Reves Hotel, Frankrijk

Slaap onder de zon, slaap onder de sterren en slaap onder de sneeuw. Het kan allemaal in Frankrijk! Deze hotelkamer is gemaakt van een glazen bol midden in de natuur, waardoor u elke periode van het jaar met verbazing wakker zult worden.

bijzondere-hotels-12

bijzondere-hotels-13

Deel het met jouw vrienden!