Skip to main content

Top 5 zonbestemmingen!

Wil je een zomervakantie boeken, maar weet je nog niet waar naartoe? Er is ook zoveel om uit de kiezen! Laat je inspireren door onze top 5 zonbestemmingen en bekijk de laatste trends… Ontdek waar anderen deze zomer naartoe gaan en boek meteen!

#Griekenland

Witte huizen met helder blauwe daken, Griekse zuilen, oneindig veel stranden, pita’s, zalige wijnen en heerlijk weer! In de zomer kent Griekenland wel 12 zonuren per dag! Wil je bruingebakken terug naar huis keren, dan is Griekenland zeker jouw bestemming dit jaar!

Top 5 zonbestemmingen-griekenland

#Spanje

Ontspan-je in Spanje! Van de Costa’s tot Barcelona, van Sevilla tot Madrid…. Zowel voor een strandvakantie als een stedentrip is Spanje een perfecte zomerbestemming! Zon, zee, strand, siësta, Paëlla, Sangria en de typische tapas… In Spanje krijg je het échte vakantiegevoel!

Top 5 zonbestemmingen-spanje

#Canarische Eilanden

Combineer prachtige stranden, kleine dorpjes en veel bezienswaardigheden met unieke landschappen (van zwarte stranden tot groene natuur) met een overdosis zon en je vakantie op een van de Canarische eilanden is compleet! Zinderende hitte met een heerlijk briesje van zee… dit voel je alleen op de Canarische eilanden!

Top 5 zonbestemmingen-Canarische Eilanden

#Turkije

Deze zomer een keer genieten van de echte duizend-en-een-nachten? Schilderachtige dorpjes, Oosterse sferen, kruidige markten, mysterieuze bazaars en vooral een warm-weer-garantie zijn tekenend voor het trendy Turkije! Voor een zonovergoten en betaalbare all-inclusive vakantie kies je natuurlijk voor Turkije!

Top 5 zonbestemmingen-turkije

#Portugal

Of je nu van de beroemde Fado houdt of van de Portugese keuken… Portugal is een veelzijdige bestemming! Het is ideaal voor een verrassende stedentrips of zonnige strandvakantie… Je vindt er de mooiste baaitjes met prachtige rotspartijen en kliffen, een verkoelende zee en veel zon. Geniet van sardines of de diverse visschotels, de heerlijke port en de pastéis de nata… in veelzijdig Portugal zal het je aan niets ontbreken.

Top 5 zonbestemmingen-portugal

Boeken? 

Ben je geïnspireerd en helemaal klaar om te boeken? Hier boek je de leukste reis, voor de beste prijs! Gemiddeld liggen onze prijzen tot 30% lager dan reguliere boekingssites en prijsvechters. Je zomervakantie boek je dus voordelig bij hotelkamerveiling.nl!

 

 

 

 

 

Deel het met jouw vrienden!