Skip to main content

De Van der Valk week heeft een mega primeur!

De favoriete week van veel van onze sitegebruikers is weer in aantocht; de legendarisch Van der Valk Week! Kenners van onze site weten wat deze unieke week inhoudt…  maar jij denkt wellicht “Van der Valk week???” Ja en deze Van der Valk week hebben we een MEGA PRIMEUR! We lichten het een en ander uiteraard graag toe! 


Een week lang zullen de Veiling van de Dag én de Avondveiling in het teken staan van de fameuze Van der Valk keten.  Deze hotelketen staat bekend als familiebedrijf en is naar eigen zeggen al 150 jaar gastvrij. De Van der Valk keten bestaat uit bijna 100 hotels, heeft vrijwel overal een familielid aan het roer en is met recht een echt familiebedrijf te noemen. Gasten voelen zich er immer welkom, dankzij de typische huiselijke sfeer, die de hotels uitstralen. De Van der Valk hotels staan dus niet voor niets bekend om hun kwaliteit én verrassende gastvrijheid.
Wekenlang hebben onze collega’s van onze afdeling Hotels met enthousiasme gewerkt aan het sluiten van unieke deals speciaal voor jou!
Van zondag 9 oktober tot en met zaterdag 15 oktober worden er bijzondere hotelkamers en suites geveild! 7 dagen lang…. 14 verschillende Van der Valk hotels…. allemaal vanaf €1,-! (Exclusief veilingkosten)


En het leuk is dat wij vandaag al een tipje van sluier mogen oplichten!

In deze week zullen er overnachtingen worden geveild bij Van der Valk Stein-Urmond. Een bezoek aan het drielandenpunt in Vaals of een dagje shoppen in Maastricht liggen binnen handbereik!
van-der-valk-stein-urmond

Ook een overnachting bij Van der Valk Hengelo  zal onder de digitale hamer gaan. Het unieke aan dit Van der Valk hotel is dat het niet langs een snelweg ligt, maar midden in de Twentse natuur!

van-der-valk-hengelo
Of  wat dacht je van een luxe verblijf bij Van der Valk Schiphol A4? Dit hotel beschikt naast luxe hotelkamers ook over een zwembad om in weg te dromen. Combineer dit luxe verblijf met een bezoek aan onze hoofdstad.

van-der-valk-schiphol-a4
Nieuw tijdens deze Van der Valk week is Van der Valk Hotel Middelburg. Niet alleen kan je een dag heerlijk over het strand wandelen en genieten van de frisse zeelucht, maar je kan ook overnachten in een luxe ingerichte Strand of Zee suite! Heerlijk ook om na een dagje Middelburg te ontspannen in stijl.

van-der-valk-middelburg-suite

 

En dan grote primeur!
Wij zijn zeer trots te mogen aankondigen dat wij als eerste platform een unieke suite mogen aanbieden! Tijdens de Van der Valk week kunt u namelijk bieden op een onvergetelijke overnachting in een volledig NIEUWE Safari Suite bij Van der Valk Almelo! Deze Safarie Suite is nu nog in aanbouw en is dus gloednieuw! Hoe gaaf is dat?

van-der-valk-theaterhotel-safari-suite
Slechts een selectie…
Uiteraard is dit een selectie van de deelnemende hotels….

Kan je niet wachten? Bied dan nu alvast mee op een verblijf bij een van de Van der Valk hotels op onze site.

Wil je deze week niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!


We zien je graag op onze website tijdens de Van der Valk week!

Hotelkamer? Eerst even bieden!
Hotelkamerveiling.nl

Deel het met jouw vrienden!